Werkzaamheden

 

Mijn werkzaamheden variëren van een keuken- of meubelontwerp tot het ontwerpen van een compleet interieur inclusief alle esthetische en technische aspecten.  

Ontwerp:

Ik focus mij op het ontwerpen van complete interieurs, inclusief licht-, elektra- en meubelplannen. Indien het interieur raakvlak heeft met exterieur dan verzorg ik ook hiervoor de tekeningen en vergunningen. Ik streef naar een uitgebalanceerd ontwerp dat ik creëer in samenwerking met mijn opdrachtgever. Door mijn opdrachtgever zo goed mogelijk te betrekken bij het ontwerpproces wordt het resultaat persoonlijk. De perfecte balans tussen functionaliteit en schoonheid moet worden gevonden en het uiteindelijke ontwerp moet uw verwachtingen overtreffen!

Realisatie:

Voor de realisatie van het project kan ik mijn uitgebreide netwerk inzetten dat ik in de afgelopen 10 jaar heb opgebouwd: Aannemers, interieurbouwers, keukenleveranciers, vloerenleggers, schilders etc. Stuk voor stuk betrouwbare partijen met een hoge kwaliteitsstandaard. Door te werken met deze bekende partijen wordt het interieur exact gebouwd, zoals in het ontwerp is bedoeld. Tevens verloopt het bouwproces efficiënter en wordt het resultaat beter.

Management:

Bouwen en verbouwen is een intensief proces, dat veel energie en tijd vraagt van de opdrachtgever. Indien gewenst kan ik tijdens de uitvoering van de bouw het projectmanagement verzorgen. Op dat moment ben ik de schakel tussen opdrachtgever en alle uitvoerende partijen en leveranciers. Door deze aanpak wordt de opdrachtgever ontzorgd en wordt het eindresultaat exact zoals het bedoeld is.