Pim de Vries interieurontwerper.jpg

Het ontwerpen en bouwen van interieurs zit in mijn bloed! Sinds 2008 houd ik mij bezig met het creëren en realiseren van uiteenlopende interieurprojecten, met name voor de particuliere opdrachtgever.

Ontwerpvisie

Als gediplomeerd interieurontwerper heb ik een grote voorliefde voor het ontwerpen van tijdloze maar sfeervolle ruimtes, die altijd naadloos passen bij de specifieke wensen van mijn opdrachtgever. Met mijn achtergrond als interieurbouwer heb ik een scherp oog voor detail en een grote voorkeur voor pure materialen zoals hout, marmer, beton en metalen. Ik ben een praktisch ingestelde ontwerper en ik ben van mening dat de eenvoud en maakbaarheid van een ontwerp veelal de schoonheid bepalen. Het is voor mij essentieel dat de basis van een ontwerp een lange houdbaarheidsdatum heeft, middels kleurgebruik en styling buigen we het interieur naar de hedendaagse trends.

CV

Al meer dan 10 jaar ben ik actief in deze branche. Na ervaring te hebben opgedaan bij grote ontwerpers ben ik in 2010 gestart met mijn bedrijf in het ontwerpen en produceren van interieurs. In 2014 heb heb ik een punt gezet achter de meubelmakerij en ben ik mij puur gaan richten op het ontwerpen en organiseren van projecten. Dit heb ik in eerste instantie gedaan bij Fred Constant, sinds 2018 werk ik zelfstandig.

Na mijn HAVO heb ik een HBO-marketingstudie afgerond. Door mijn enorme interesse in architectuur heb ik mij later omgeschoold met HBO-programma's Architectuur en Interieurarchitectuur. 

 
Met mijn achtergrond als interieurbouwer heb ik een scherp oog voor detail..
 
87% van de tijd bevinden wij ons in een gebouw. Het interieur vormt dus grotendeels het decor van je leven.
 
Mijn uitdaging is dat het resultaat uw verwachtingen overteft!